Заедно с кандидатите на БСП за кметове Галина Дараданова (гр. Българово) и Костадин Георгиев (с. Равнец) обсъдиха основните проблеми в двете населени места и набелязаха мерки за тяхното решаване

 

Народният представител от „БСП за България“ и кандидат-кмет на община Бургас Николай Тишев проведе срещи с жители на град Българово и село Равнец, на които присъстваха и кандидатите на БСП за кметове Галина Дараданова (Българово) и Костадин Георгиев (Равнец). На двете срещи бяха  коментирани основните проблеми в населените места.

Като най-сериозни въпроси хората в Българово посочиха чистотата в града и местното сметище, което не се поддържа и струпаните там битови и строителни отпадъци се разпиляват по пътя и достигат гробищния парк . Местните се оплакаха и от канализацията, която е незавършена, както и от окаяния вид на улиците в града и по-конкретно  ул. „Лиляна Димитрова“ и ул. „Райна Княгиня“.

Сходни проблеми очертаха и жителите на Равнец. Те са възмутени от състоянието на ул. „Марица“, на която се намира детската градина. На този участък от години не се обръща внимание. Същото е положението и на пътя от бившите военни блокове към Бургас. Поставен беше въпросът и за необезопасените мостове на река Чукарлийка. По думите им, спешна нужда от ремонт има и местното училище, а пространството около църквата трябва да се облагороди.

По време и на двете срещи Тишев, заедно с Галина Дараданова и Костадин Георгиев, обсъдиха посочените проблеми и набелязаха мерки за тяхното решаване.