smart

Днес кандидатът за кмет на село Твърдица от коалиция „БСП за България“ Кирилка Николова проведе среща с народния представител и заместник председател на Икономическа комисия в Народното събрание инж. Петър Кънев. Тя запозна инж. Кънев с многобройните питания, които касаят лошото състояние на уличната инфраструктура в Твърдица и с необходимостта от изграждане на водоснабдяване в населеното място. Това са питания, които още през 2019 г. са отправяни към кмета на община Бургас от съветници на БСП. Тази седмица беше получен и отговор на поставените питания относно ремонта на покривната конструкция на детската градина в селото, както и за изграждане на детска площадка.

„Повече от дванадесет години управниците на община Бургас не намират решение за тези проблеми. Молбата ми е да помогнете за разрешаването им, с цел подобряване инфраструктурата на село Твърдица“, заяви по време на срещата Кирилка Николова.

Народният представител пое ангажимент да съдейства за поставянето на дневен ред на важните за местните хора въпроси.

„Мисля, че това е правилният човек, подходящ за кмет на Твърдица. БСП намери начин проблемите на това населено място да бъдат разрешени – чрез избора на Кирилка Николова“, беше категоричен инж. Петър Кънев.

Изборите за кмет на с. Твърдица са насрочени за събота, 27.02.2022 г. Жребий на ЦИК определи кандидатът за кмет на „БСП за България“ да се яви с бюлетина № 5.