Кандидати за народни представители от 2- ри МИР – Бургас присъстваха на официалното отриване на кампанията на коалиция “БСП за България”, което се състоя днес в столицатa.

„Откриването на кампанията беше изключително емоционално и силно. По-голямата част от кандидатите за народни представители от Бургас присъстваха лично, в това число и първата петица в листата. Бургас беше представен веднага след Благоевград“, каза водачът на листата на „БСП за България“ инж. Петър Кънев.

„Основният акцент беше обединеното ляво. На трибуната, освен водачите на 31 – те многомандатни избирателни района, бяха поканени лидерите на 16 – те обединени леви партии и неправителствени структури, които подписаха споразумението с БСП за мощно ляво движение. Това направи много силно впечатление на всички. Накрая завършихме, както винаги с лозунга: Победа! “, коментира ще той.

„Открихме нашата кампания с позитивно настроение и желание да донесем истинската промяна за хората на България“, заяви от своя страна проф. д-р Юлия Йоргова, втора в листата на Бургас.

Утре от 11.00 часа кампанията на социалистите ще бъде официално открита и в Бургас. Това ще стане на сцена „Охлюва“ в морската градина.