Листата на „БСП за България” за 2-ри МИР – Бургас бе представена и в Малко Търново

 

„Искам най-вече да ви пожелая здраве. И на 4-то число, 4-ти месец, с номер 4 в бюлетината да не разрешим за четвърти път управлението на ГЕРБ”. С тези думи се обърна към айтозлии водачът на листата на „БСП за България” за Бургаска област Петър Кънев.

„Винаги твърдо съм вярвала и продължавам да вярвам, че БСП е единствената партия, която може да смени модела на управление, с грижа за хората”, заяви проф. Юлия Йоргова

Сред приоритетите на коалицията е социалната политика. Човешкото достойнство, гражданските права и интересите на трудовите хора, децата и младите, социално слабите и пенсионерите трябва да бъдат защитени.

„Като адвокат продължават да ме дразнят несправедливостите, които съществуват и които могат да бъдат поправени. Сегашното правителство не желае да направи крачка  в посока за установяване на една справедливост, където всеки един да бъде равен пред закона, всеки един да бъде спокоен за дома си, за имуществото си”, посочи в тази връзка Тодор Байчев.

„Надявам се, че моя опит и моите умения ще бъдат полезни. Искам да работя за моята родина”, каза от своя страна Андреана Премянова-Янкова.

Победата принадлежи на БСП, категоричен бе Борислав Стефанов.

Откриването на кампанията в Айтос съвпадна с Деня на прошката. „Поискахме и дадохме прошка, за да се пречистим, да отворим сърцата си за доброто и успеха, с който вярваме, че  ще се поздравим на 4-ти април”, заяви местният представител в листата Милена Куртова-Радева.

“Aко искаме начинът на управление да продължава такъв, какъвто е,  можем да стоим вкъщи и да се оправдаваме с пандемията. Ако искаме управлението да се подобри към по-добро, нека да излезем сред хората и да обясним, че сме по-добрите”, каза Димитър Гочев, 13-ти в листата.

„Единственото, което искам да призова, е да бъдем по-обединени от всякога, да работим заедно всички за един успех. Вярвам, че този път ще успеем за по-доброто на България”, подчерта Атанас Маринов, 16-ти в листата.

По време на срещата в Айтос водачът на листата Петър Кънев подари цветя на млада дама по случай рождения й ден, а друга млада дама подари на всички кандидат-депутати своята нова стихосбирка. Сред присъстващите бяха председателят на Областния съвет на БСП – Бургас Стойко Танков, председателят на ОбС на БСП – Бургас Живко Господинов и настоящият депутат Николай Тишев.

Малко по-късно кандидатите за народни представители проведоха среща и в Малко Търново, където също представиха програмата за управление на коалицията.