Скъпи наши родители!

На 26 май ни предстоят Европейски избори 2019,  чрез които заедно можем да изпратим най-достойните български представители в Европейския парламент, които да отстояват интересите на страната ни.

Сигурно на основата на вашия огромен житейски опит и знания вие ще кажете, че нашите евродепутати не могат да разрешат проблемите, трупани с години в България.

Вярно е, че те не биха могли да променят  ниските доходи, обидно малките пенсиите, трудностите в здравеопазването,  бягството на децата и внуците Ви от България и всички тези проблеми, които през последните 10 години не само не намериха своето решение, а напротив с времето се задълбочиха.

Вярно е, че това зависи единствено от нас самите.

За разлика от други политици, които се срамуват от вас и ви определят като „лош материал“, ние сме ви дълбоко благодарни затова, че с ръцете си, с ума си и с обичта си към Родината сте изградили днешна България.

Ние от „БСП за БЪЛГАРИЯ“  вярваме, че резултатите от изборите на 26 май ще предизвикат дългоочакваната промяна в  развитието на страната ни.  Бъдете неделима част от тази промяна. Помогнете и да се случи.

Осланяме се на натрупаната през годините ви мъдрост  и се надяваме в този важен момент отново да ни подкрепите с № 18.

На тези избори вие можете да изразите не само несъгласието си с това пагубно за страната управление, но и да изберете по-хубаво бъдеще за България, за вашите деца и внуци.

Допускали сме грешки назад във времето, взели сме си поука от тях, но сме сигурни в едно. Независимо от всичко БСП доказа, че е единствената политическа сила мислеща за Вас – нашите родители.

Във всеки свой мандат, който е получавала чрез вашата подкрепа, единствено това е партията, която е полагала усилия да повишава доходите, заплатите и пенсиите ви като благодарност и признание за дългите години, през които вие сте  изграждали България.

С № 18 бъдещето на България отново е във Ваши ръце!

                                                                БСП за БЪЛГАРИЯ

                                                                гр. Бургас