„В оставащото време от мандата на този Общински съвет ще направя всичко възможно да се поставят  на дневен ред възможно най-много проблеми на Бургас“. Това заяви днес в ефира на Общинско радио-Бургас общинският съветник от БСП Радослав Петков. Той коментира работата си до момента в местния парламент и в комисиите, на които е член.

Акцент бе поставен върху темата за предприятието „Хляб и хлебни изделия“. Радослав Петков разказа за становището си по този казус, което изрази от трибуната по време на изминалото заседание на Общински съвет – Бургас. „Това е една тема, която има много противници. Моето мнение е, че няма нужния дебат по този проблем. Мнозинството е изпаднало в един автопилот. Всичко, което се предлага от администрацията, бива гласувано без много дебати, което е в ущърб на взимането на най-добрите решения. Това е едно предприятие, работило дълги години“, посочи Петков.

Разговорът обхвана и темата за привличането на нови инвеститори в община Бургас и създаването на привлекателни условия за съществуването на бизнеса.