За по-добър живот в квартал „Долно Езерово“ се обявиха кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев и кандидатите за общински съветници Живко Господинов /председател на БСП-Бургас/, Чанко Мирчев и Васил Иванов – местният представител в листата и председател на Младежкото обединение в БСП – Бургас. По време на среща с жители на квартала те изложиха приоритетите, заложени в програмата на левицата.

“Проблем е неравномерното развитие на града ни. Кварталите са в незавидно състояние и това трябва да се промени. Разработили сме конкретни приоритети, които са заложени в програмата ни и във “Визия за Бургас”, каза Николай Тишев.

„Община Бургас се фокусира върху грандомански проекти, а в същото време е абдикирала от кварталите и малките населени места. Хората нямат елементарни неща  – като осветление на улицата, на която живеят, недостатъчен е броят на контейнерите, а в местния пощенски клон дори няма достатъчно поставени столове, за да може да седнат, докато чакат да ги обслужат“, коментира Васил Иванов. Той бе категоричен, че ще даде всичко от себе си в следващия Общински съвет и ще работи за благото на “Долно Езерово” и на своите съграждани.